Kontakt

E-mail: support@meetrd.se
Besöksadress: Vasagatan 16, 111 20 Stockholm
Telefon: 073-987 86 27


jessica_koontaktbild_vitHej!

Jag heter Jessica och är operativt ansvarig för meetrd.se. Kontakta mig gärna om du har några som helst frågor som rör uthyrning av kontorsyta, är nyfiken på konceptet eller vill rapportera en bugg. Sen kanske det inte är just jag som löser ert problem, vi är ett fullt team som jobbar dagligen med att förbättra konceptet och prata med potentiella uthyrare.

Jag ser fram emot att höra från dig!

Kontaktuppgifter: jessica.blomgren@meetrd.se, 073-987 86 27


matilda_kontaktbild_vit

Hej!

Jag heter Matilda och är marknadsföringsansvarig för meetrd.se Jag arbetar dagligen med att få fler att få upp ögonen för meetrd.se och använda vår tjänst för att ett boka rum till nästa möte. Kontakta mig gärna om du har frågor om digital marknadsföring eller meetrd.se i allmänhet!

Kontaktuppgifter: matilda.leinskold@meetrd.se, 076 -517 49 17


axel_kontakbild_vit

Hej!

Jag heter Axel och jag är ansvarig för utvecklingen av tjänsten meetrd.se. Jag arbetar dagligen med att utveckla meetrd.se till en grym plattform för att hyra och hyra ut mötesrum. Kontakta mig gärna om du vill rapportera en bugg eller har frågor om meetrd.se i allmänhet.

Kontaktuppgifter: axel.johansson@meetrd.se


johan_kontaktbild2

Hej!

Jag heter Johan Aurell och är en av initiativtagarna till Meetrd. Vi valde att starta Meetrd då vi vet att företag kan skapa fler affärsmöjligheter genom att öppna upp sina dörrar för varandra. Affärer bygger på relationer och möten mellan människor. Vi vet även att det alltid är ont om mötesrum. Vi tror att det till stor del beror på dåligt totalt utnyttjade och inte för att det finns för lite rum. Dessutom är kontorslokaler som inte utnyttjas på bästa sätt inte hållbart för vare sig miljön eller företagtillväxten i Stockholm. Det vill vi ändra på och erbjuder nu Stockholms företag möjligheten att dela med sig av sina resurser.

Om du vill höra mer hur ert företag kan dra nytta av Meetrd tar jag gärna en diskussion med dig.
Hör av dig!

Kontaktuppgifter: johan.aurell@centigo.se


Många svar finner du under våra FAQ!

Skapa konto hos Meetrd