Om meetrd.se – vi vill förändra synen på företags kontor!

Meetrd.se är en tjänst som förenklar vardagen för mötesintensiva företag. Vi vill skapa personliga, inspirerande och produktiva möten i möteslokaler som passar just ditt behov just nu. Grundtanken är en plattform där företag enkelt både kan hyra samt hyra ut mötesrum av och till varandra.

Det finns många fördelar med att hyra och hyra ut mötesrum genom meetrd.se. Dels är det ekonomiskt fördelaktigt för både hyresgäst och hyresvärd, men det är också resurssmart och ett viktigt steg mot ett mer hållbart arbetssätt där vi delar på våra lokaler. Dessutom kan det leda till nya spännande möten företag emellan, vilket kan gynna affärerna på lång sikt – många av de bästa idéerna har skapats vid kaffemaskinen!

Meetrd.se är ursprungligen ett affärskoncept från theNursery by Centigo – ”Vi identifierar, strukturerar, utvecklar, säljer och implementerar affärsutvecklingskoncept till de företag vi tror har de bästa förutsättningarna för dem att växa. Vi är övertygade om att digitaliseringen är den största spelförändraren i dagens näringsliv”.

Skapa konto hos Meetrd